Aethar: bevrijd je lichaam!

Wat we niet willen voelen zetten we vast in ons lichaam. Dit kan ons lichaam letterlijk vervormen, de werking van organen nadelig beïnvloeden. Deze manuele technieken helpen de fysieke beweging en energetische doorstroming verbeteren.

Energetische Vertebraal Correctie (E.V.C.)

Rugcorrectie voor korte en lange ruggen! “

Hoe verloopt een E.V.C. behandeling?

Een behandeling duurt ongeveer 45 minuten en is zacht, aangenaam en pijnloos. Je ligt op de buik op de behandeltafel, de rug ontbloot. De stand van de wervels wordt eerst nauwkeurig bekeken. Afwijkingen in de wervelstand worden veroorzaakt door verstoring van de energie van de organen. Vervolgens wordt er met zachte strijkbewegingen gewerkt op de meridianen van handen en voeten om de energie van de organen te stimuleren. De E.V.C. techniek heft de storing op en de wervel zoekt zijn oorspronkelijke plaats op. Ook ledematen en hun gewrichten komen in een ontspannen stand, waardoor pijn en klachten verdwijnen. E.V.C. is een zachte techniek met een krachtige en onmiddellijke uitwerking, naast het feit dat een behandeling nog een hele tijd nawerkt.

Hoe lang blijven de klachten weg?

Voor sommige cliënten volstaat 1 enkele sessie. Anderen hebben meer sessies nodig of komen na enkele maanden terug voor een correctie. Factoren die meespelen zijn leeftijd (jonge mensen reageren sneller dan oudere mensen), levensstijl, voeding,…

Wie heeft baat bij E.V.C.?

Het is geschikt voor alle leeftijden, vanaf 5 jaar. Kinderen tot volwassenen kunnen de techniek verdragen en zelfs genieten.

Vanuit E.V.C. zal nooit een diagnose worden gesteld, noch geneesmiddelen worden voorgeschreven. E.V.C. is een ondersteunende techniek die geen vervanging vormt voor de Westerse geneeskunde.

Voetreflexologie

Een sessie voetreflexologie begint met een intake waarbij klachten en medische voorgeschiedenis worden overlopen om vervolgens een geschikte behandeling toe te kunnen passen. Dan volgt een ontspannende voetmassage. In de drukpuntmassage worden vervolgens geblokkeerde energiebanen vrijgemaakt en het zelfgenezend vermogen gestimuleerd. Het doel is het herstel van het verstoorde evenwicht op lichamelijk en geestelijk niveau. De sessie wordt afgesloten met een harmoniserende massage van de voeten. Lichamelijke klachten laten zich vaak voelen als pijnlijke punten op de voeten. Bij specifieke klachten is het geraadzaam een behandeling te herhalen. Dan wordt een traject afgesproken.

Voetreflexologie kan zeer uiteenlopende klachten verlichten of zelfs laten verdwijnen, bv. hoofdpijn, nekpijn, gewrichtsklachten, spijsverteringsstoornissen, slaapstoornissen, hormonale problemen. Echter ook om te ontspannen is voetreflexologie een geschenk aan jezelf. Het zorgt voor meer ontspannen gewrichten en spieren, het bloedvaten- en lymfestelsel worden gestimuleerd en het bestrijdt stress- en vermoeidheidssymptomen.

Ik vermeld hier ook graag dat ik hier geen medische claims laat gelden, noch diagnoses stel. Reflexologie is een waardevolle ondersteunend werkzame techniek die geen vervanging vormt voor de Westerse geneeskunde.

Reflexologie voor het cranio-sacrale systeem

Wordt opgenomen in de loop van 2017